Fietsroutekaarten van Dronterland

Fietsroutes en kaarten

   

 Stichting Landelijk Fietsplatform heeft bureau ‘De Afdeling Onderzoek’ gevraagd onderzoek te doen naar mogelijke nieuwe bewegwijzering voor de LF-routes. LF-routes - voluit Landelijke Fietsroutes - vormen een wijd vertakt landelijk netwerk van ruim 4.500 km bewegwijzerde fietsroutes. LF-routes worden ook vaak aangeduid als Lange Fietsroutes of Lange Afstand Fietstochten. Deze langeafstandfietsroutes zijn bij uitstek geschikt voor trektochten of fietsvakanties. Het Fietsplatform doet onderzoek naar mogelijke nieuwe bewegwijzering voor LF-routes.
Via een online enquête wil het Fietsplatform graag de mening van fietsers horen over de verschillende nieuwe ontwerpen van de bordjes. Je hoeft niet per se een LF-fietser te zijn om deze enquête in te vullen.

 Onder de inzenders wordt een exemplaar van een nieuw routebordje verloot. De uitkomst van dit onderzoek helpt het Fietsplatform bij de doorontwikkeling van de LF-routes en de daarbij passende bewegwijzering. Klik hier om naar de enquête te gaan. Het invullen zal ongeveer 5 minuten in beslag nemen

 

Dronten is sinds maart 2014 aangesloten op het FietsKnooppuntenNetwerk. FietsKnooppuntenNetwerken zijn ontzettend populair bij fietsend Nederland. Bijna 90% van de Nederlanders stapt wel eens voor zijn plezier op de fiets. Een kwart van alle Nederlanders maakt daarbij gebruik van de fietsknooppunten. De Fietskaart Flevoland is gratis verkrijgbaar bij de VVV agentschappen in Dronten, in de FlevoMeerbibliotheek aan De Rede 80-82 in Dronten.

Uw eigen themaroute toevoegen? Dat kan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw W. de Jong, accountmanager gemeente Dronten via 06 - 12 43 83 21 of w.de.jong@dronten.nl

 

Fietsroutes Dronterland:

 

Fietroutekaart Dronterland

De volledige fietsroutekaart met alle bezienswaardigheden op een rij is hier te downloaden:

   

Fietsroutes Flevoland

Via de website van Visit Flevoland treft u vele fietstochten door Flevoland en het Dronterland: