Derde editie Ondernemersmarkt in De Meerpaal

SEA-groep Ondernemersacademie organiseert op woensdagavond 20 september voor de 3e maal een Ondernemersmarkt. Voorgaande edities toonden aan dat hieraan behoefte is in Dronten. Met name bij startende en groeiende ondernemers.

Een 20-tal bedrijven zal zich aan deze groep ondernemers presenteren op het gebied van huisvesting, bedrijfsvoering, financiering, administratie, personeelszaken, marketing en wat er zoal komt kijken bij het starten en het verder laten groeien van een onderneming.

De wondere wereld van communicatie!
Daarnaast is er deze avond een interessante spreker in de persoon van Luuk Wink. Hij neemt je mee in de wondere wereld van ondernemen en het overbrengen van de boodschap. Wat is de daadwerkelijke kern van jouw bedrijf en waar ontleen jij je bestaansrecht aan? En als je dat al weet….. hoe verwoord je het dan?

De avond vindt plaats in De Meerpaal en begint om 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur). Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via onderstaand formulier, ook als u interesse heeft om een stand te reserveren.

Aanmelden als bezoeker en/of standhouder

Meer over SEA-groep Ondernemersacademie