Clinic hockeycoryfee Marc Lammers voor Dronter ondernemers

De SEA-groep Ondernemersacademie organiseert woensdag 13 december weer een ondernemersacademie in De Meerpaal. Thema van de avond is ‘Van GOED naar GOUD’. Spreker is de succesvolle Nederlandse hockeycoach en voormalig international Marc Lammers.

Haal meer uit je team
Marc Lammers is hét voorbeeld van een moderne coach. Met innovatieve oplossingen en een nieuwe manier van coaching en leidinggeven weet hij zijn teams te prikkelen en te verbeteren. Zo maakte hij als hockeycoach veelvuldig gebruik van de nieuwste technologieën, zoals videobrillen, de sinterklaasstick, hartslagmeters, oortelefoons en analysesoftware. Niet veranderen is stilstaan. Het team of de organisatie die zich het best weet te ontwikkelen zal de concurrentie verslaan! Door kansen te zien in plaats van bedreigingen en flexibel om te gaan en in te spelen op de veranderende omgeving kan veel winst geboekt worden.

Tijdens zijn presentatie spreekt Marc Lammers enthousiast en vol passie over zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen, waarbij hij voorbeelden uit de praktijk weet te vertalen naar bedrijfssituaties. Marc Lammers staat bekent om zijn pakkende uitspraken als 'van vinken naar vonken', 'hoe krijg je het team in de flow', 'zonder innovaties word je nooit kampioen', 'van feedback naar feedforward' en 'van een acht een tien maken'.

Kortom, om winst te maken is volgens hem progressie nodig. Lammers: ‘Je moet continu op zoek naar verbeteringen. Vaak zit dat in kleine dingen. Maar wie slaagt om duizend details beter te doen, kan een grote stap vooruitzetten.’

Deelname is gratis maar vol is vol
Bent u ondernemer in de gemeente Dronten dan bent u van harte uitgenodigd. Het programma begint om 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur). U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

 

Meer over SEA-groep Ondernemersacademie