Ondernemerspunt Dronten

Ondernemerspunt Dronten

Van harte welkom op het ondernemerspunt Dronten. Dé plek voor, door en van ondernemend Dronten! In het ondernemerspunt werken ondernemers, overheid en onderwijs samen ten dienste van de Dronter ondernemer. Met een compleet aanbod aan kennis van (oud-) ondernemers en specialisten, een ontmoetingsplek voor ondernemers en een te starten onderzoeks- en stagebureau ondersteunt het ondernemerspunt Dronten de ondernemer bij het vergroten van het zakelijke succes. 

 

Diensten & producten

In het ondernemerspunt kunt u terecht voor een drietal zaken:

1. Informatie, kennis & advies
In het ondernemerspunt wordt informatie gegeven of doorverwezen naar specialisten voor specialistische informatie.  Het spreekpunt wordt bemand door senior-ondernemers die allen hun sporen hebben verdiend als ondernemer. Via deze link stellen zij zich nader aan u voor.

2. Onderwijs & onderzoek.
We streven ernaar onderwijs en onderzoek ruim vertegenwoordigd te laten zijn in het ondernemerspunt. We werken toe naar een samenwerkingsverband van een vijftal scholen voor een onderzoeks-/stagebureau.

3. Ontmoeting, netwerken & leren van elkaar.
Een ander belangrijk doelstelling van het ondernemerspunt is de verbinding tussen verschillende ondernemers, instellingen en instanties. Er worden verschillende evenementen in het ondernemerspunt georganiseerd. In het ondernemerspunt kan er op verschillende plekken gewerkt worden en is het mogelijk om tegen een betaalbare prijs een eigen werkruimte huren. Voor meer informatie: (http://www.servicepleindronten.nl/verhuur

 

Locatie

Het fysieke ondernemerspunt is gevestigd op het serviceplein van de bibliotheek en de Meerpaal in het gebouw van de Meerpaal (de Rede 80, Dronten). Het ondernemerspunt is open op:

Elke woensdagavond: 19.00 - 20.30.

Één keer in de maand op vrijdagochtend, afhankelijk van de Open Coffee.
Aansluitend aan de Open Coffee gaan we open:  10.30 – 12.00.

Indien u voor die tijd een dringende vraagt hebt, kunt u via het contactformulier uw vraag stellen en uw contactgegevens achter laten. Wij reageren binnen een tweetal werkdagen.