SEA Ondernemersacademie

SEA OndernemersacademieDoelstelling van de Ondernemersacademie

Het opleiden en verder ontwikkelen van (startende) ondernemers om succesvol ondernemerschap te bevorderen en kennis delen tussen de ondernemers. Alle programma’s van de Ondernemersacademie worden gegeven door ondernemers die hun sporen hebben verdiend en succesvol zijn. Mensen die vanuit hoofd en hart werken en u als mens centraal stellen, ingaan op uw individuele opleidingsbehoeften en wensen en passende oplossingen met u ontwikkelen waar u echt mee verder kunt. Het gaat er om uw eigen antwoorden te vinden op al uw vragen, wij ondersteunen u hierbij. 

De Ondernemersacademie Dronten biedt opleidingsprogramma's, korte workshops en lezingen aan om u als ondernemer volledig tot bloei te laten komen en succesvol te worden of te blijven. Wij zijn er voor starters en ook voor ervaren ondernemers.  

De SEA groep Ondernemersacademie bestaat uit:
Liane Wolfert (voorzitter), Bureau LWPC, OpenJeHart, Mantelkring
Harry Dubelaar, gemeente Dronten
Guillaume Naipal (staat niet op de foto), DOES
Greeke Robaard, 
Koelhuis Dronten / V.o.f. de Meerhof
Jannie van den Berg, Zelfstandigenloket Flevoland / MKB Doorstart
Edwin Helmantel (staat niet op de foto), Helmantel & Bügel Advocaten / OVDD

Meer info/contact: ondernemersacademie@seadronten.nl25 Maart 2020 - SEA Ondernemersacademie

Op woensdag 25 maart a.s. vindt in De Meerpaal de eerste ondernemersacademie van dit jaar plaats voor ondernemers en managers in- en uit de gemeente Dronten. Onderwerp van de eerste van vier avonden in 2020 is ‘Innovatie & Verandering’. Speciaal voor dit thema heeft de organiserende SEA-groep met Jan van Setten weer een dijk van een spreker weten vast te leggen. Meer...

Noteer de volgende data in 2020 alvast in uw agenda:

Naast de ondernemersacademie avonden biedt deze SEA-groep ook opleidingsprogramma's en workshops aan voor zowel startende- als ook voor doorgewinterde ondernemers.