Eerste editie Event Wonen & Leven – Duurzaam in Dronten

Datum: donderdag 19 september 2019

5 oktober vindt van 10.00 tot 16.00 uur in De Meerpaal het gratis te bezoeken Event Wonen & Leven – Duurzaam in Dronten plaats. Het event bestaat uit een woonbeurs, energiemarkt, lustrumbeurs Bewust Dronten, Kidsplein en een dagprogramma met lezingen over duurzaamheid. Het event is een samenwerking tussen Bewust Dronten, Het Energieloket, Werkgroep Fairtrade – Duurzaam Doen Dronten en Gemeente Dronten. 

Ruim 50 ondernemers presenteren zich tijdens het event. Op de woonbeurs vertellen makelaars en projectontwikkelaar over zowel de mogelijkheden binnen de bestaande markt als over de nieuwste woningbouwplannen. Op de Energiemarkt treft u een grote verscheidenheid aan ondernemers om uw woning te verduurzamen. Bewust Dronten viert een lustrum, op deze vijfde Beurs Bewust Dronten laten diverse duurzame ondernemers u kennismaken met alles op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid en welzijn. De Werkgroep Fairtrade presenteert samen met NMFF een gevuld dagprogramma met lezingen op het Serviceplein van De Meerpaal.

De jonge bezoekers worden tijdens het event niet vergeten. We hebben speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar een kidsplein. En daar is van alles te doen! O.a. een energie-knutselhoek, er kunnen allerlei kleine proefjes worden gedaan en er is een interessante speurtocht. 

Voor meer informatie over het event, de standhouders en een programma van de lezingen kunt u terecht op www.eventwonenleven.nl