Felicitatie bij aankoop bedrijfskavel

Datum: woensdag 28 maart 2018

Terwijl de laatste gesprekken voor het versterken van het acquisitieteam plaatsvinden, worden de eerste kavels van 2018 alweer verkocht. Zo wordt binnenkort de eerste paal van Looman installaties in Biddinghuizen geslagen.

Burgemeester Aat de Jonge en accountmanager Daniëlle ter Beke brachten eind maart een bezoek aan Looman Installaties. Zij feliciteerden Jan Looman met de aankoop van de eerst verkochte bedrijfskavel in Biddinghuizen, van 2018.

Meer ondernemers, die uit hun jasje zijn gegroeid, zijn op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden. Op dit moment is acht hectare bedrijfsgrond in optie. De inzet van de acquisitie is er op gericht ook nieuwe ondernemers aan Dronten te binden.  

‘De ligging tussen Randstad en Regio Zwolle is centraal en de m2 prijs gunstig’ zo kopten ondernemers in ‘Dronten Horizon’, het visitekaartje van de gemeente waarvan een nieuwe editie met feiten en cijfers in de maak is.

Het economische tij is ten positieve gekeerd en gemeente Dronten ontwikkelt zich intussen verder. In 2016 kondigde het herstel zich al aan. In 2017 heeft gemeente Dronten circa 3,5 hectare (35.000 m2) bedrijfsgrond uitgegeven.

Zowel in Biddinhuizen, Dronten als Swifterbant wordt volop gebouwd. In Dronten bouwt bijvoorbeeld KeJe raamdecoratie een nieuw pand aan De Reest, meubelproducent en metaalverwerker ACP International op Poort van Dronten en meststoffenspecialist Biron timmert aan de weg aan De Vecht op Business Zone Delta. In Swifterbant heeft bandenspecialist Bevri een nieuw pand gebouwd aan De Kil, om de lokale markt te bedienen. 

Interesse in bedrijfskavels? Dronterland.nl/ondernemen. Bellen kan natuurlijk ook, algemeen 14 0321, of direct Daniëlle ter Beke (0321) 388 602.

 

Foto: Studio Wierd