Kaartverkoop Heel Dronten Zingt Hazes gestart

Datum: maandag 29 juli 2019

Zelfs vijftien jaar na het overlijden van de legendarische volksheld André Hazes blijkt zijn muziek nog steeds springlevend. Dat Nederland van Hazes houdt, staat buiten kijf. Zijn muziek zit rotsvast in ons hart en de populariteit van Hazes blijft enorm. Op zaterdag 21 september komt het echte Hazesgevoel wel héél dichtbij. Heel Dronten Zingt Hazes viert het leven van deze volksheld. Dus hef met ons het glas en zing luidkeels mee tijdens dit heerlijke Drontense muziekspektakel.

Ken jij het hele repertoire van André Hazes uit je hoofd en doe jij niets liever dan luidkeels meezingen? Hef op zaterdag 21 september het glas en zing mee tijdens dit Drontense muziekspektakel. Start de avond met de Hazes Sing-along en neem zelf ook de microfoon in handen om de sterren van de hemel te zingen tijdens de karaoke night. Uiteraard dit alles onder het genot van bier en broodjes bal.

  • 20.30 uur: Amsterdams Café geopend
  • 21.30 uur: Sing-along met live band
  • 22.30 uur: Karaoke night

Kaarten kosten € 5,00 en zijn online verkrijgbaar via www.meerpaal.nl/hazes. Langskomen kan natuurlijk ook. De kassa op het Serviceplein is geopend van maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Let op! Dit event is 18+.