Kies jij ook voor een groene hbo-studie bij Aeres Hogeschool Dronten?

Datum: dinsdag 16 oktober 2018

Ben jij je aan het oriënteren op je studiekeuze? Of wil je je nog verder verdiepen en zoek je alleen nog bevestiging? Kom dan naar de open dag van Aeres Hogeschool Dronten. Steeds meer studenten kiezen voor deze kleinschalige hogeschool. Op vrijdag 2 november ben je van harte welkom. Het programma start om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ben jij benieuwd of een groene voltijd hbo-studie iets voor jou is? Kom dan naar onze open dag. Hier geven we je informatie over de inhoud van de studies, hoe het studieprogramma in elkaar steekt, welke afstudeerrichtingen er zijn, voor welke functies je wordt opgeleid en wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Je kunt tijdens diverse voorlichtingsrondes meer informatie krijgen over Hippische bedrijfskunde, Agrotechniek & management, Dier & gezondheidszorg, Bedrijfskunde & agribusiness, Agrarisch ondernemerschap, Dier- en veehouderij, Tuin- en akkerbouw, Varkens- en pluimveehouderij, Financiële dienstverlening agrarisch of International Food Business. 

Wist je trouwens dat onze opleiding Tuin- en akkerbouw het predicaat topopleiding heeft gekregen? Onze studenten zijn erg tevreden over de docenten en de aandacht voor vaardigheden. Ook de praktijkgerichtheid en het contact met het werkveld krijgt een uitstekende score in de beoordeling van de nationale Keuzegids hbo. Ook onze opleiding Dier- en veehouderij staat op nummer 1 in deze Keuzegids. Kom kennis maken met deze en onze andere studies en beoordeel of deze studie ook iets voor jou kan zijn.

Natuurlijk heb je volop de gelegenheid om met studenten te praten en hun ervaringen over een studie in Dronten uit eerste hand te horen. Zij verzorgen ook rondleidingen over de campus, naar onze praktijklocaties (Aeres Farms en Agri Innovation Centre) en de Paardenplaats.

Als je je van te voren opgeeft via de website krijg je het programma toegestuurd. Op aereshogeschool.nl kun je tevens informatie vinden over het studie aanbod van de faculteiten Almere en Wageningen van Aeres Hogeschool.