Met nog meer voordeel naar het theater met de nieuwe Meerpaalpas

Datum: vrijdag 12 april 2019

Het nieuwe theaterseizoen in De Meerpaal komt eraan. De afgelopen maanden is het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen zorgvuldig samengesteld. Er staan bekende namen, nieuw talent, grote en kleine producties, zondagmiddagmatinees en natuurlijk kindervoorstellingen op het programma. Dat belooft veel moois. Ook dit jaar is het weer mogelijk Meerpaalpashouder te worden, waardoor theaterliefhebbers met korting naar het theater kunnen. Met de Meerpaalpas 2019/2020 geniet de pashouder van veel voordelen, waaronder 10% extra korting op bijna alle voorstellingen tijdens de voorverkoop.

De nieuwe Meerpaalpas biedt dit jaar meer voordelen dan ooit. Naast de € 2,50 korting op bijna alle theatervoorstellingen en een gratis kopje koffie of thee voor elke voorstelling, krijgt de pashouder een gratis Theaterplankje en een verrassing bij een theaterbezoek op zijn/haar verjaardag. De pas geeft ook korting op bioscoopkaartjes. Met de nieuwe Meerpaalpas kunnen theaterliefhebbers gratis naar de Premièreavond op vrijdag 17 mei. Wees er snel bij, want de kaartverkoop hiervoor gaat traditiegetrouw erg hard.

Tijdens de Premièreavond voor Meerpaalpashouders, op vrijdag 17 mei, presenteert De Meerpaal de bezoekers op een deel van het totaalaanbod van het nieuwe theaterseizoen. De avond start om 20.00 uur. Om de bezoeker te inspireren, verzorgen diverse artiesten mini-optredens en worden trailers van nieuwe voorstellingen getoond. Natuurlijk is er ook een hapje en drankje. Het belooft een avond vol verrassingen te worden. De toegang tot deze inspirerende avond is met de nieuwe Meerpaalpas gratis. Bezoekers kunnen voorafgaand aan de avond genieten van het voorproefjesdiner (€ 24,50) in het Grand Café.