Samenloop voor Hoop teamcaptains-avond

Datum: vrijdag 11 januari 2019

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei aanstaande vindt de Samenloop voor Hoop weer plaats op het Meerpaalplein in Dronten. De voorbereidingen zijn in volle gang. Daarom organiseren we weer een aantal informatiebijeenkomsten, zoals op 15 januari de Teamcaptainsavond.

Een speciale avond voor alle teamcaptains, maar zeker ook voor geïnteresseerden.  Deze avond wordt gehouden op 15 januari om 19:30 uurin basisschool "de Zevensprong" aan Beursplein 3 in Dronten-West. De teamwervingscommissie zorgt voor de koffie en thee!  Tijdens deze avond informeren wij alle aanwezigen over de Samenloop voor Hoop 2019 en hopen we dat de teams elkaar ook inspireren en enthousiasmeren.

Inmiddels hebben er zich al 27 teams aangemeld en zijn er al veel, leuke, lekkere en ludieke acties opgezet, en sommige zelfs al afgerond. (Bijvoorbeeld een oliebollenactie) De organisatie roept alle teamcaptains op om iets te vertellen over de motivatie van hun team en of over op handen zijnde acties of andere plannen. 

Ook zijn andere geïnteresseerden van harte welkom, dus wie meer wil weten over de Samenloop voor Hoop, of wellicht zelf een team zou willen starten? U bent van harte welkom! Extra aandacht ook voor de geïnteresseerden uit Swifterbant, Biddinghuizen en Ketelhaven, het is ook uw Samenloop, voelt u zich dan vooral ook welkom om aan te sluiten! 

Tijdens deze avond zijn ook loten, kaarsenzakken, armbandjes en donatieboxen verkrijgbaar.