Colofon
Een zee van ruimte

Colofon

 

Dronterland.nl is het online communicatiekanaal om de gemeente Dronten in de breedste zin van het woord te promoten. Het medium is in 2012 gerealiseerd in opdracht van de gemeente Dronten als 'zustersite' naast www.dronten.nl. De site is sinds 2016 in beheer gegeven bij XL de Ateliers als onderdeel van het promoten van Dronterland. 

De site Dronten.nl fungeert als elektronisch loket van de gemeenten voor al haar inwoners en ondernemers. Dronterland.nl houdt zich bezig met de Citymarketing van onze gemeente op de thema's; Wonen (kavelverkoop) Werken (economie) en Recreëren (vrije tijd).

 

Redactie Dronterland.nl
Bert Talens (info@maxcross.nl), voor de gehele site muv hoofdstuk Wonen.
Loes Groen (l.groen@dronten.nl) voor het thema wonen.

Aanleveren kopij:
Tweewekelijks verschijnt de digitale uitladder en tweemaandelijks een papieren editie. Uw activiteit hiervoor aanmelden kan kosteloos. Stuur een email naar info@uitindronten.nl met minimale vermelding en inachtnemening van:

  • Naam activiteit, datum, aanvangstijd, locatie en korte omschrijving.
  • Meegeleverd beeldmateriaal dient rechtenvrij te zijn.
  • De redactie behoudt zich het recht voor kopij te weigeren.

Aanleveren voor de papieren editie uiterlijk iedere 10e van de even maand. 

 

Fotografie:
Bert Barelds (wooncampagne), Jurjen Drenth (toerisme en recreatie), Reinier Gerritsen (Dronten Horizon), Fotostudio Wierd (gemeente Dronten), Andreas Terlaak, NRC (Lowlands), Walibi Holland.

Vragen over www.dronterland.nl? Mail dan naar: info@dronterland.nl
Vragen over www.dronten.nl? Mail dan naar: kcc@dronten.nl