De Werkplek

De Werkplek

Heb je een vacature of een ander arbeidsmarktvraagstuk? Neem dan contact op met De Werkplek. De Werkplek biedt een groot en divers aanbod van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk aan jongeren die moeite hebben om een baan te vinden, mensen met een beperking of ervaren 50-plussers.

 

Hulp en ondersteuning

Daarnaast biedt De Werkplek hulp en ondersteuning op het gebied van:

  • Subsidiemogelijkheden;
  • Banen in het kader van de Banenafspraak;
  • Werkervaringsplaatsen;
  • Werkstages;
  • SROI (Social Return On Investment)

En we maken graag een voorselectie van geschikte kandidaten voor je. Dat bespaart weer tijd en geld.

 

Werkzoekenden met een beperking

Alle mensen hebben talenten. Een arbeidsbeperking hoeft deze talenten niet in de weg te zitten. Gun jij een werkzoekende met een arbeidsbeperking een kans in jouw bedrijf?

Wij kunnen helpen om een werkzoekende met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. We verzorgen de werving en selectie en de begeleiding op de werkvloer.

 

Contact met De Werkplek

Ben je enthousiast geworden en mogen wij met je meedenken? Neem dan contact op met het Werkgeverscontactteam van De Werkplek. Je kunt het werkgeverscontactteam bereiken per mail (dewerkplek@dronten.nl) of telefoon (14 0321).  

 

Regionaal Werkbedrijf Flevoland (Flevoland Werkt)

Heb je te maken met een regionaal arbeidsmarktvraagstuk betreffende de banenafspraak? Neem dan contact op met Flevoland Werkt! Om de doelen voortvloeiend uit de banenafspraak te realiseren, hebben gemeente Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder en Urk, werkgeversorganisatie VNO-NCW, vakbonden FNV en CNV en UWV de handen ineengeslagen in het samenwerkingsverband Regionaal Werkbedrijf Flevoland. 

 

 
 
 

Nieuws

 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van De Werkplek en de Participatiewet, meld u hieronder dan aan voor de nieuwsbrief!