Anders Kijken met Paul Smit en Meine Breemhaar

SEA-groep Ondernemersacademie organiseert woensdag 12 december weer een ondernemersacademie in De Meerpaal. Thema dit keer is ‘Anders Kijken 2019’ met o.a. filosoof en cabaretier Paul Smit en topondernemer én Drontenaar Meine Breemhaar.

 

Paul Smit

SEA Ondernemersacademie 12-12-2018'Meest gevraagde spreker van Nederland'
Filosoof/cabaretier Paul Smit studeerde af op de 'evolutie van het menselijk bewustzijn’. Hij is op dit moment een van de meest gevraagde sprekers in Nederland en daarbuiten en bevindt zich in de frontlinie van de neurowetenschap. Hij schreef diverse boeken en maakte twee speelfilms.

Anders Kijken 2019
Of het nu gaat om samenwerking of verandermanagement, alles draait om beïnvloeding van gedrag van mensen. Met humor, interactie en concrete voorbeelden geeft Paul de nieuwste inzichten vanuit de psychologie, filosofie en neurowetenschap. In de sessie Anders Kijken zoomen we uit en kijken we vanuit nieuwe inzichten met een frisse blik naar onszelf, onze klanten en naar de organisatie.

Een aanrader dus!


Meine Breemhaar

'Topondernemer én Drontenaar'

SEA Ondernemersacademie 12-12-2018
Meine Breemhaar (58) is directeur/eigenaar van Breemhaar Beheer, een holding waartoe ook subholdings KMM groep, MAC3PARK en Pitteloo Capital behoren. De bedrijvengroep is met circa 40 bedrijven en ruim duizend werknemers een van de grotere werkgevers in Nederland.

Tezamen zijn deze holdings met bedrijven en deelnemingen actief in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord maar ook in Zwolle, Kampen, Amersfoort, Herentals, Boskoop, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven in verschillende sectoren; zoals vastgoed, industrie, zakelijke dienstverlening, informatiebeheer, kennisoverdracht, marketing, media, onderwijs en bedrijfsfinanciering. 

PEC Zwolle en held van Flevoland
Daarnaast is hij onder andere actief als beschermheer van Stichting Flevopenningen, bestuurslid VNO-NCW Nederland, bestuurslid PEC Zwolle, lid van de Higher Education Development Board Almere, ambassadeur  van Christiaan Huygens school en in 2011 uitgeroepen tot held van Flevoland. 

Benieuwd naar het verhaal achter het succes van Meine Breemhaar? Kom dan naar de ondernemersacademie op 12 december a.s. in De Meerpaal in Dronten.

Lancering Database Lokale Ondernemers

Op deze avond maakt de gemeente Dronten van de gelegenheid gebruik om de enige tijd geleden aangekondigde ‘Database Lokale Ondernemers’ te lanceren.

Ondernemers die zich hierbij aansluiten geven de gemeente goed inzicht in lokale organisaties en bedrijven die geïnteresseerd zijn in opdrachten van de gemeente Dronten. De gemeente kan dan met het inkoopbeleid, en binnen de mogelijkheden die de Aanbestedingswet biedt, per opdracht bekijken op welke wijze lokale ondernemers kunnen worden betrokken.

Programma

19.15 uur:  Ontvangst
19.30 uur:  Welkomstwoord door Liane Wolfert, voorzitter SEA-groep
19.45 uur:  Lancering Database Lokale Ondernemers
20.00 uur:  Op de bank met Meine Breemhaar
20.30 uur:  Pauze
20.45 uur:  Anders Kijken 2019 met Paul Smit
21.45 uur:  Netwerkborrel


Aanmelden

Bent u ondernemer in/uit Dronten dan bent u van harte uitgenodigd. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Deelname is gratis! 


Meer over SEA-groep Ondernemersacademie