Buren Ontmoeten Buren bij Fresh Care op Poort van Dronten

Buren Ontmoeten Buren bij Fresh Care op Poort van Dronten

 

'Beter een goede buur dan een verre vriend!'

Datum: maandag 23 april 2018, aanvang 19.00 uur
Locatie: Fresh Care, Cellebroederspoort 4, Dronten
Voor wie: Ondernemers gevestigd op één van de bedrijventerreinen in Dronten

Als ondernemer weet u dat de wereld voor u open ligt. Met Linkedin, Facebook en Twitter legt u makkelijk een contact in Zuid-Amerika of Australië. Zo wordt de wereldhandel vorm gegeven. Maar hoe zit het met uw bedrijventerrein, beveiliging, uw promotie, uw financiering, uw personeel? Deze zaken regelt u het liefst dichterbij huis. Kent u uw buren? Weet u wat zij voor uw zaken kunnen betekenen. Heeft u verre vrienden of heeft u een goede buur? 

De gemeente Dronten stimuleert graag de contacten tussen de ondernemers onderling en vindt het daarnaast belangrijk om ondernemers te informeren over actuele zaken over de betreffende bedrijventerreinen. Daarom organiseert de gemeente Dronten in nauwe samenwerking met de ‘SEA groep bedrijventerreinen’ bijeenkomsten op telkens een ander bedrijventerrein binnen de gemeente. Deze keer wordt Buren ontmoeten Buren georganiseerd voor bedrijven gevestigd op één van de bedrijventerreinen in Dronten.

Op maandag 23 april a.s. bent u te gast bij Fresh Care. Wij zijn er trots op dat Fresh Care voor u de deuren opent. Marco Kleijn vestigingsmanager van Fresh Care, is vanaf 18.30 uur uw gastheer. Neemt u alvast een kijkje op de website: http://www.staayfoodgroup.com/nl/offices/fresh-care-convenience

Het programma ziet er als volgt uit:

18.30 uur: Ontvangst bij Fresh Care
19.00 uur: Welkomstwoord door burgemeester Aat de Jonge
19.10 uur: Kennismakingsronde: Vertel uw 'buren' wie u bent en wat u doet!
20.15 uur: Presentatie door Marco Kleijn van Fresh Care, gevolgd door een rondleiding
21.45 uur: Netwerken met hapje en drankje
22.30 uur: Afsluiting


Aanmelden

Bent u met uw bedrijf gevestigd op één van de industrieterreinen in Dronten dan bent u van harte uitgenodigd. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Deelname is gratis!