Buren Ontmoeten Buren bij TTS Swifterbant

Buren Ontmoeten Buren bij TTS Swifterbant

 

'Beter een goede buur dan een verre vriend!'

Datum: maandag 19 november 2018, aanvang 19.00 uur
Locatie: Truck & Trailer Service Swifterbant, De Kolk 29, Swifterbant
Voor wie: ondernemers gevestigd op één van de bedrijventerreinen in Swifterbant

Als ondernemer weet u dat de wereld voor u open ligt. Via social media legt u makkelijk een contact elders in de wereld. Maar hoe zit het met uw naaste buren. Weet u wie zij zijn en wat zij voor uw zaken kunnen betekenen? De gemeente Dronten stimuleert graag de contacten tussen de ondernemers onderling en vindt het daarnaast belangrijk om ondernemers te informeren over actuele, lokale zaken over de betreffende bedrijventerreinen. In Swifterbant zijn er bijvoorbeeld revitalisatieplannen om de kwaliteit van het bedrijventerrein te vergroten. Daarnaast is er in Swifterbant het voornemen om te starten met Keurmerk Veilig Ondernemen. Uw visie en input is belangrijk en daarom betrekken wij u daar graag bij.

Op maandag 19 november bent u te gast bij Trailer Truck Service Swifterbant (TTS). Coen Bakkenes locatiemanager van TTS, is vanaf 18.30 uur uw gastheer. Neemt u alvast een kijkje op de website: https://www.ttsswifterbant.nl. TTS heeft ingrijpend verbouwd en is sinds kort dealer van MAN-trucks. Zeker de moeite waard om een kijkje achter de schermen te nemen bij deze buurman.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.30 uur: Ontvangst bij Truck & Trailer Service Swifterbant
19.00 uur: Welkomstwoord door wethouder Economische Zaken: Irene Korting
19.10 uur: Kennismakingsronde: Vertel uw 'buren' wie u bent en wat u doet!
19.40 uur: Keurmerk Veilig Ondernemen, kans voor de bedrijventerreinen in Swifterbant?
20.00 uur: Presentatie door Coen Bakkenes van TTS, gevolgd door een rondleiding
20.45 uur: Netwerken met hapje en drankje
22.00 uur: Afsluiting


Aanmelden

Bent u met uw bedrijf gevestigd op één van de industrieterreinen in Swifterbant dan bent u van harte uitgenodigd. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Deelname is gratis!