NETWERKBIJEENKOMST VOOR ONDERNEMERS IN DE VRIJETIJDSSECTOR

NETWERKBIJEENKOMST VOOR ONDERNEMERS IN DE VRIJETIJDSSECTOR

 
'Beter een goede buur dan een verre vriend!'


Als ondernemer weet u dat de wereld voor u open ligt. Met het internet en social media, LinkedIn, Facebook en Twitter legt u makkelijk contact in Zuid-Amerika of Australië maar ook elders in Europa.

Maar kent u uw collega vrijetijdsondernemers in uw eigen buurt? Weet u wat u voor elkaar kunt betekenen en hoe u elkaar kunt versterken? Of kunt u iets betekenen voor uw ondernemende buurman of buurvrouw?

De SEA-groep Vrijetijdseconomie, een initiatief van de gemeente Dronten, stimuleert de contacten tussen de ondernemers onderling en vindt het daarnaast belangrijk om ondernemers te betrekken bij actuele zaken betreffende recreatie en toerisme.

Daarom organiseert de SEA-groep vrijetijdseconomie, in nauwe samenwerking met de gemeenten Zeewolde, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Dronten een ‘Buren Ontmoeten Buren’ najaarsbijeenkomst.

Deze ‘Buren Ontmoeten Buren’ wordt gehouden op dinsdag 2 november en vindt plaats in het BizNiz Center van Walibi Holland in Biddinghuizen. U bent daarbij van harte uitgenodigd.

Datum

Dinsdag 12 november, van 16.00 tot 18.30 uur.

Locatie

BizNiz Center Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ  Biddinghuizen

U komt toch ook?

Bent u ondernemer in de recreatie- en toerismesector en bent u met uw onderneming gevestigd in Zeewolde, Harderwijk, Nunspeet, Elburg of Dronten, dan bent u van harte uitgenodigd. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Deelname is gratis!