NETWERKBIJEENKOMST VOOR ONDERNEMERS IN DE VRIJETIJDSSECTOR

NETWERKBIJEENKOMST VOOR ONDERNEMERS IN DE VRIJETIJDSSECTOR

 
'Beter een goede buur dan een verre vriend!'


Geachte ondernemer,

Als ondernemer weet u dat de wereld voor u open ligt. Met internet en social media legt u makkelijk contact in Zuid-Amerika of Australië maar ook elders in Europa. Maar kent u uw collega vrijetijdsondernemers in uw eigen regio? Weet u wat u voor elkaar kunt betekenen en hoe u elkaar kunt versterken? Of kunt u iets betekenen voor uw collega ondernemer?

De SEA (Sociaal Economische Agenda)-groep Vrijetijdseconomie, een initiatief van de gemeente Dronten, stimuleert de contacten tussen de ondernemers onderling en vindt het daarnaast belangrijk om ondernemers te betrekken bij actuele zaken betreffende recreatie en toerisme. Daarom organiseert de SEA-groep vrijetijdseconomie, in nauwe samenwerking met de gemeenten Zeewolde, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Dronten een regionale ‘Buren Ontmoeten Buren’ najaarsbijeenkomst.

Deze ‘Buren Ontmoeten Buren’ wordt gehouden op dinsdag 12 november en vindt plaats in het BizNiz Center van Walibi Holland in Biddinghuizen. U bent daarbij van harte uitgenodigd.

Presentatie 'De echte waarde van social media en online marketing' door Rene Schipper

De echte waarde van social media en online marketingWat is de echte waarde van social media en online marketing? Hoe kun je klanten aanzetten tot (meer) aankopen en hoe zorg je dat ze bij jou terecht komen? In hoeverre worden (toekomstige) klanten beïnvloed door berichten (van jou) op (social) media en hoe kun jij als ondernemer hier je voordeel mee behalen?

Gastspreker Rene Schipper gaat met een eerlijk verhaal, veel enthousiasme en in interactie met jou, in op deze vragen. Na deze presentatie heb je meteen de nodige ideeën gekregen om zelf mee aan de slag te gaan!

Rene Schipper is al vanaf het begin (10 jaar geleden) met social media en online marketing bezig en een specialist op zijn gebied. Ook zijn visie en ideeën op het gebied van de verdere digitalisering laat hij zeker los op het publiek met altijd die ene vraag centraal. "Hoe kun je hier als ondernemer je voordeel mee behalen?"

Programma 12 november

15.45 uur: Inloop
16.00 uur: Welkomstwoord door Irene Korting, wethouder Economische Zaken in Dronten
16.10 uur: Bedrijfspresentatie Walibi met o.a. inzet van (online) marketing en social media
16.30 uur: Rene Schipper: 'De echte waarde van social media en online marketing'
17.15 uur: Netwerkborrel


Locatie

BizNiz Center Walibi Holland, Spijkweg 30, 8256 RJ  Biddinghuizen.

U komt toch ook?

Bent u ondernemer in de recreatie- en toerismesector en bent u met uw onderneming gevestigd in de gemeente Zeewolde, Harderwijk, Nunspeet, Elburg of Dronten, dan bent u van harte uitgenodigd. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Deelname is gratis!