Buren Ontmoeten Buren voor ondernemers in vrijetijdssector gemeente Dronten

Buren Ontmoeten Buren voor ondernemers in vrijetijdssector gemeente Dronten

 
'Beter een goede buur dan een verre vriend!'

Als ondernemer weet u dat de wereld voor u open ligt. Met het internet en social media, LinkedIn, Facebook en Twitter legt u makkelijk contact in Zuid-Amerika of Australië maar ook elders in Europa. Zo wordt de handel vorm gegeven. Voor recreatie en toerisme wordt ook volop gebruik gemaakt van deze en andere media. Deze zaken regelt u het liefst dichterbij huis. Kent u uw ‘buren’, uw collega vrijetijdsondernemers? Weet u wat u voor elkaar kunt betekenen en hoe u elkaar kunt versterken? Of kunt u iets betekenen voor uw ondernemende buurman of buurvrouw?

De gemeente Dronten stimuleert de contacten tussen de ondernemers onderling en vindt het daarnaast belangrijk om ondernemers te betrekken bij actuele zaken betreffende recreatie en toerisme. Daarom organiseert de gemeente Dronten in nauwe samenwerking met de SEA-groep vrijetijdseconomie een ‘buren ontmoeten buren’ najaarsbijeenkomst.

Op maandag 3 december a.s. zijn we te gast bij Flevonice, Strandgaperweg 20 in Biddinghuizen. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren en na afloop wordt voor een uitrijkaart gezorgd. Neemt u alvast een kijkje op de website van Flevonice.

Het programma op 3 december ziet er als volgt uit:

16.00 uur  Ontvangst bij Flevonice
16.15 uur Welkomstwoord door wethouder recreatie en toerisme: Irene Korting
16.25 uur Bedrijfspresentatie Flevonice
16.35 uur Kennismakingsronde: vertel uw ‘buren’ wie u bent en wat u doet!
16.50 uur Presentatie over de uitvoeringsagenda Toerisme en Recreatie
17.05 uur  Terugblik afgelopen jaar door Toerisme Flevoland
17.30 uur Ga in gesprek met uw ‘buren’ tijdens de borrel
18.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Bent u ondernemer in Dronten gericht op recreatie en toerisme dan bent u van harte uitgenodigd. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Deelname is gratis!