SEA Ondernemersacademie: Imago en uitstraling

SEA-groep Ondernemersacademie organiseert woensdag 12 september weer een thema-avond in De Meerpaal. Thema dit keer is ‘Imago & Uitstraling’ met gastsprekers Nelleke Mulder (zakenvrouw van het Noorden) en Christine Kooij (Loco Mare BY CHRIS). Tevens zal wethouder Irene Korting (Economische Zaken) voor de eerste keer bij de Ondernermesacademie acte de présence geven.


Nelleke Mulder

SEA Ondernemersacademie 12-9-18Verhoog de gunfactor van jezelf en van je bedrijf

Wist je dat de eerste indruk van een ondernemer voor 85% wordt bepaald door de manier van communiceren: hoe jij je presenteert in kleding, houding en gedrag? De start van je commerciële gesprek wordt dus maar voor 15% bepaald door je product. Ondernemers zijn vaak zo druk bezig met hun product of dienst, dat ze vergeten dat de verbale en non-verbale presentatie ook van doorslaggevend belang kan zijn! Hoe kan het beter en wat zijn de mogelijkheden?

Tijdens haar presentatie neemt Nelleke Mulder je mee in haar wereld waar zichtbaarheid van jou als ondernemer centraal staat. Ze houdt je een spiegel voor en geeft tips. Ze vertelt ook over haar eigen ondernemerschap, over de hoogtepunten (o.a. het winnen van de prijs ‘Zakenvrouw van het Noorden’), maar ze vergeet ook niet haar dieptepunten met ons te delen.

Een aanrader dus!


Christine Kooij
SEA Ondernemersacademie 12-9-18

Trotse eigenaar van Loco Mare BY CHRIS

Christine Kooij (45) heeft sinds 2016 de winkel Loco Mare overgenomen en is sindsdien trotse eigenaar van Loco Mare BY CHRIS in de gemeente Dronten.

Een kledingzaak voor dames die bijzonder en uniek is met een persoonlijke touch! Christine wil de ondernemers graag vertellen wat haar drijfveren zijn, wat zij als startende ondernemer lastig heeft gevonden en wat zij de ondernemers die een zaak willen gaan starten vooral zal adviseren.

 

Programma

19.15 uur; Ontvangst
19.30 uur; Welkom door Liane Wolfert
19.45 uur; In gesprek met wethouder Irene Korting
20.00 uur; In gesprek met Christine Kooij
20.15 uur; Pauze
20.35 uur; Nelleke Mulder
21.45 uur; Netwerkborrel


Zelf uw winkel/bedrijf promoten

Wij nodigen u en uw personeel/collega's graag uit om deze avond bij te wonen. Wij bieden u tevens een statafel aan die u kunt benutten om uw producten en bedrijf te etaleren. Dat kan voor, tijdens de pauze en na het programma in de zijfoyer van De Meerpaal en is geheel gratis, mits uw bijdrage past bij dit thema.

Meer over SEA-groep Ondernemersacademie