Ondernemers die écht verder willen komen, komen naar Dronten

Ondernemers die écht verder willen komen, komen naar Dronten

Op 26, 27 en 28 maart is de gemeente Dronten te vinden op de beurs Transport Compleet in Hardenberg: dé vakbeurs waar de transportbranche samenkomt. Op deze beurs zijn de nieuwste producten en oplossingen op het gebied van logistiek te zien, ontmoeten zakenrelaties elkaar en wordt de basis gelegd voor nieuwe samenwerkingen. Ook biedt de beurs een inspirerend kennisprogramma met kennissessies, lezingen en seminars.
 
Gemeente Dronten ziet in de Transport Compleet beurs een goed podium om de kavels op de bedrijventerreinen onder de aandacht te brengen. Met de slogan ‘Ondernemers die écht verder willen komen, komen naar Dronten’ wil Dronten haar centrale ligging benadrukken en ondernemers verleiden om naar Dronten te komen.Voor deze beurs heeft gemeente Dronten haar krachten gebundeld met gemeente Zeewolde. Vanuit deze samenwerking delen zij een stand op de beurs (nr. 504) en richten deze gezamenlijk in, met ruimte voor promotie van de eigen gemeenten. 
 
Wil je deze beurs graag bezoeken? Stuur dan een email aan w.van.zon@dronten.nl. Je ontvangt dan van ons een code voor twee entreebewijzen (catering is inclusief) Kijk voor meer informatie over programma en openingstijden op de website van Transport Compleet Hardenberg
 
Op 26, 27 en 28 maart is de gemeente Dronten te vinden op de beurs Transport Compleet in Hardenberg: dé vakbeurs waar de transportbranche samenkomt. Op deze beurs zijn de nieuwste producten en oplossingen op het gebied van logistiek te zien, ontmoeten zakenrelaties elkaar en wordt de basis gelegd voor nieuwe samenwerkingen. Ook biedt de beurs een inspirerend kennisprogramma met kennissessies, lezingen en seminars.Gemeente Dronten ziet in de Transport Compleet beurs een goed podium om de kavels op de bedrijventerreinen onder de aandacht te brengen. Met de slogan ‘Ondernemers die écht verder willen komen, komen naar Dronten’ wil Dronten haar centrale ligging benadrukken en ondernemers verleiden om naar Dronten te komen.Voor deze beurs heeft gemeente Dronten haar krachten gebundeld met gemeente Zeewolde. Vanuit deze samenwerking delen zij een stand op de beurs (nr. 504) en richten deze gezamenlijk in, met ruimte voor promotie van de eigen gemeenten. Wil je deze beurs graag bezoeken? Stuur dan een email aan w.van.zon@dronten.nl. Je ontvangt dan van ons een code voor twee entreebewijzen (catering is inclusief)