SEA Ondernemersmarkt editie 2019


Woensdagavond 26 juni vindt in De Meerpaal de 2e SEA Ondernemersacademie van dit jaar plaats. Tijdens het plenaire gedeelte, dat om 19.30 uur begint, staat het thema ‘Op de bank met Liane’ centraal. We houden nog even geheim wie haar gast is.

Promoot uw bedrijf

Het tweede gedeelte van de avond bestaat uit een Ondernemersmarkt, waar u als ondernemer de gelegenheid krijgt om plaats te nemen aan een van de statafels om uw bedrijf te presenteren.

Daarnaast bieden we u een podium om, binnen een spreektijd van maximaal 20 minuten, uw aanbod aan de andere aanwezigen toe te lichten. Wat kan uw onderneming voor hen betekenen? Welke diensten levert u zoal? Welke kennis hebt u over te brengen? En wat zou u hen graag willen leren als u de kans krijgt een workshop te vullen?

Voor diegene die de meeste bijval ontvangt voor zijn of haar optreden wordt die wens werkelijkheid: hij of zij krijgt de gelegenheid om de workshop later dit jaar concreet uit te voeren – en daar staat dan een vergoeding voor uzelf tegenover.
 
Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als u belangstelling heeft voor een statafel en/of kans wilt maken op het geven van een concrete workshop.

Inschrijfformulier SEA Ondernemersmarkt 26 juni


Meer over SEA-groep Ondernemersacademie