Werkgroep Fairtrade maakt korte video-impressies van eerlijke winkelroute Dronten

De broers Rick en Chris van Breemen uit Dronten hebben een gezamenlijke passie, het maken van mooie filmbeelden. Eind 2017 kwamen ze in contact met Marlies Zwanenburg van de werkgroep Fairtrade Dronten. Gezamenlijk kwamen ze op het idee om de Eerlijke Winkelroute Dronten in kaart te brengen middels korte interviews en sfeerbeelden. Marlies bracht beide studenten van het Almere College in contact met de Drontense ondernemer Bert Talens van Max Cross, die het project begeleid. Op dit moment zijn de eerste promofilmpjes gereed. De laatste 6 video’s van deze eerste serie worden de komende maanden gemaakt en bewerkt, waarna de filmpjes gepresenteerd worden op de Dag van de Duurzaamheid in oktober dit jaar. 
 
"Met deze korte video’s, die gepubliceerd worden via social media en de marketing-website Dronterland.nl, willen we de Eerlijke Winkelroute onder de aandacht brengen van het winkelend publiek” , aldus Marlies. “In eerste instantie worden er 10 video’s gemaakt van aangesloten ondernemers uit Dronten, maar daar stopt het niet, we willen winkeliers die zich aansluiten bij de Eerlijke Winkelroute, ook de gratis mogelijkheid bieden van een promo-filmpje.” 
 
Meer weten over de Eerlijke Winkelroute en de de werkgroep Fairtrade, surf dan naar www.dronterland.nl/ondernemen/fairtrade.
Voor meer informatie over het aansluiten bij de Eerlijke Winkelroute kan contact worden opgenomen met Sonja de Vries via sonja.de.vries@dronten.nl.