Workshop Doorgroeitraject voor ondernemers

De SEA-groep Ondernemersacademie organiseert i.s.m. Bakker Training en Advies een 5-delige workshop ‘Doorgroeitraject voor ervaren ondernemers in/uit de gemeente Dronten' die na de start de grip en/of focus in meer of mindere mate zijn kwijtgeraakt. De workshop is bedoeld om het businessmodel weer op te frissen om zo de focus helder te krijgen voor een succesvolle toekomst.

De workshop bestaat uit 5 bijeenkomsten, die alleen in zijn geheel gevolgd kan worden, waarbij de deelnemende ondernemers stapsgewijs met elkaar hun businessmodel onder de loep nemen, feedback van anderen ontvangen en daarmee het plan weer actualiseren. Daarnaast biedt de workshop een aantal kennisseminars over o.a. nieuwe marketing strategieën, belastingtips en zakelijk gebruik van socal media. Voor de slotavond maken de deelnemede ondernemers een filmpitch van zichzelf en presenteren daarnaast hun bedrijf richting de toerkomst. 

De workshop start op dinsdag 26 maart van 19.00 tot 22.00 in De Meerpaal. De kosten voor de gehele workshop zijn slechts 50 euro per persoon. Vanwege het individuele karakter van het programma kunnen er maximaal 12 personen deelnemen, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Het complete programma is als volgt:

  • 26 maart; Hoe laat ik mijn omzet weer groeien?
  • 2 april; Nieuwe marketingstrategieën
  • 9 april; Belastingtips
  • 16 april; Zakelijk gebruik van social media
  • 23 april; Slotavond met pitch en bedrijfspresentatie

Aanmeldformulier

Meer over SEA-groep Ondernemersacademie