Workshop Starterstraject voor ondernemers

De SEA-groep Ondernemersacademie organiseert i.s.m. Bakker Training en Advies een 5-delige workshop ‘Starterstraject’ voor startende ondernemers in/uit de gemeente Dronten.

De workshop bestaat uit 5 bijeenkomsten, die alleen in zijn geheel gevolgd kan worden, waarbij startende ondernemers in de gemeente Dronten stapsgewijs met elkaar hun bedrijfsidee kunnen uitwerken, feedback van anderen ontvangen en daarmee het plan scherper stellen. Daarnaast biedt de workshop een aantal kennisseminars over diverse marketing stromingen, belastingen, financiële haalbaarheid en verdienmodellen. Tijdens de slotavond maken de deelnemers een filmpitch en richten ze een statafel in als beursstand om te laten zien wat ze als product of dienst aanbieden. Tijdens de slotavond zullen er drie winnaars worden gekozen voor het meest kansrijke idee, het meest innovatieve idee en de ondernemer met de meeste passie.

De workshop start op dinsdag 30 oktober en vervolgens iedere dinsdag van 19.00 tot 22.00 in De Meerpaal. De kosten voor de gehele workshop zijn slechts 50 euro per persoon. Vanwege het individuele karakter van het programma kunnen er maximaal 12 personen deelnemen, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Het complete programma is als volgt:

  • 30 oktober; Profileren en doelen stellen (pressure cooking)
  • 6 november; Marketingstrategie en klanten werven
  • 13 november; Is het plan financieel haalbaar?
  • 20 november; Belastingen voor starters
  • 27 november; Slotavond met pitch en presentatie

Aanmeldformulier

Meer over SEA-groep Ondernemersacademie