SEA Ondernemersacademie

SEA OndernemersacademieDoelstelling van de Ondernemersacademie

Het opleiden en verder ontwikkelen van (startende) ondernemers om succesvol ondernemerschap te bevorderen en kennis delen tussen de ondernemers. Alle programma’s van de Ondernemersacademie worden gegeven door ondernemers die hun sporen hebben verdiend en succesvol zijn. Mensen die vanuit hoofd en hart werken en u als mens centraal stellen, ingaan op uw individuele opleidingsbehoeften en wensen en passende oplossingen met u ontwikkelen waar u echt mee verder kunt. Het gaat er om uw eigen antwoorden te vinden op al uw vragen, wij ondersteunen u hierbij. 

De Ondernemersacademie Dronten biedt opleidingsprogramma's, korte workshops en lezingen aan om u als ondernemer volledig tot bloei te laten komen en succesvol te worden of te blijven. Wij zijn er voor starters en ook voor ervaren ondernemers.  

De SEA groep Ondernemersacademie bestaat uit:
Liane Wolfert (voorzitter), Bureau LWPC, OpenJeHart, Mantelkring
Harry Dubelaar, gemeente Dronten
Guillaume Naipal (staat niet op de foto), DOES
Greeke Robaard, 
Koelhuis Dronten / V.o.f. de Meerhof / OVDD
Jannie van den Berg, Zelfstandigenloket Flevoland / MKB Doorstart 

Meer info/contact: ondernemersacademie@seadronten.nl13 Maart a.s. ondernemersacademie 'Anticiperen op megatrends in het bedrijfsleven'

Op woensdag 13 maart a.s. vindt in De Meerpaal de eerste ondernemersacademie van dit jaar plaats voor ondernemers in- en uit de gemeente Dronten. Onderwerp van de eerste van vier avonden in 2019 is ‘Anticiperen op megatrends in het bedrijfsleven’. Speciaal voor dit thema heeft de organiserende SEA-groep in de persoon van trendwatcher Adjiedj Bakas weer een dijk van een naam weten vast te leggen.

Klik hier voor meer info...

Noteer de volgende data alvast in uw agenda:

  • 26 juni ; Ondernemersmarkt
  • 11 september; Ondernemersacademie 'Factor geluk' met Mirjam Spitholt
  • 4 december; Ondernemersacademie 'Gedragsverandering' met Jan van Setten

Naast de ondernemersacademie avonden biedt deze SEA-groep ook opleidingsprogramma's en workshopsaan voor zowel startende- als ook voor ervaren ondernemers.