SEA Ondernemersacademie

SEA OndernemersacademieDoelstelling van de Ondernemersacademie

Het opleiden en verder ontwikkelen van (startende) ondernemers om succesvol ondernemerschap te bevorderen en kennis delen tussen de ondernemers. Alle programma’s van de Ondernemersacademie worden gegeven door ondernemers die hun sporen hebben verdiend en succesvol zijn. Mensen die vanuit hoofd en hart werken en u als mens centraal stellen, ingaan op uw individuele opleidingsbehoeften en wensen en passende oplossingen met u ontwikkelen waar u echt mee verder kunt. Het gaat er om uw eigen antwoorden te vinden op al uw vragen, wij ondersteunen u hierbij. 

De Ondernemersacademie Dronten biedt opleidingsprogramma's, korte workshops en lezingen aan om u als ondernemer volledig tot bloei te laten komen en succesvol te worden of te blijven. Wij zijn er voor starters en ook voor ervaren ondernemers.  

De SEA groep Ondernemersacademie bestaat uit:
Liane Wolfert (voorzitter), Bureau LWPC, OpenJeHart, Mantelkring
Harry Dubelaar, gemeente Dronten
Guillaume Naipal (staat niet op de foto), DOES
Greeke Robaard, 
Koelhuis Dronten / V.o.f. de Meerhof / OVDD
Jannie van den Berg, Zelfstandigenloket Flevoland / MKB Doorstart 

Meer info/contact: ondernemersacademie@seadronten.nlSEA Workshops voor ondernemers en managers

Op de SEA Ondernemersmarkt van 26 juni jl. zijn een 6-tal (mini) workshops gegeven. Deze werden door de aanwezige ondernemers goed bezocht en veel deelnemers toonden na afloop interesse in een vervolg hierop. De organiserende SEA-groep Ondernemersacademie is dan ook voornemens om later dit jaar vervolg workshops aan te gaan bieden.

Meer informatie over de workshops hierover is hier te lezen...

Noteer de volgende data alvast in uw agenda:

  • 11 september; Ondernemersacademie 'Factor geluk' met Mirjam Spitholt
  • 4 december; Ondernemersacademie 'Gedragsverandering' met Jan van Setten

Naast de ondernemersacademie avonden biedt deze SEA-groep ook opleidingsprogramma's en workshopsaan voor zowel startende- als ook voor doorgewinterde ondernemers.