Aanmelding (S)Cool Sport 2019 voor sportaanbieders geopend

Ook in 2019 organiseren de buurtsportcoaches weer het project (S)Cool Sport, dé kans voor sportaanbieders uit de gemeente Dronten om hun aanbod te laten zien aan alle kinderen uit Dronten. Sportaanbieders kunnen zich vanaf nu weer opgeven en aanmelden kan tot vrijdag 9 november.

(S)Cool sport is een project waarbij de kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Dronten kennis kunnen maken met een groot aanbod aan verschillende sporten. Op deze manier kunnen ze ervaren of de gekozen sport bij hun past. Dit project is een kans voor een sportaanbieder om het (sport)aanbod onder de aandacht te brengen. Een positief gevolg is dat de sportaanbieder hier nieuwe leden aan over kan houden. Nieuw dit jaar is dat de boekjes waar alle kennismakingscursussen in komen te staan ook bij de kleuters (groep 1 en 2) worden gebracht.

De sportaanbieders kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website van Sport in Dronten. In de aanmeldprocedure geeft de sportaanbieder aan wanneer en waar de kennismakingslessen plaats vinden.