Inschrijving Sport- en Lifestylemarkt 2017 geopend

Op vrijdag 8 september vindt voor de vijfde maal de Sport- en Lifestylemarkt plaats. De inschrijving voor de markt, welke plaatsvindt op vrijdag 8 september van 16.00 uur tot 20.00 uur op het Meerpaalplein, is geopend. Sport in Dronten nodigt iedere sport- en lifestyleaanbieder uit om deel te nemen aan de markt. De inschrijving hier voor is geopend en is mogelijk via de website van Sport in Dronten. 

Dit jaar organiseren de buurtsportcoaches van Sport in Dronten voor de vijfde maal de Sport en- Lifestylemarkt. Sportaanbieders uit de gemeente Dronten hebben tot 25 augustus de kans om zich gratis in te schrijven voor de markt op het Meerpaalplein. De Sport en- Lifestylemarkt is een unieke kans voor lokale sport- en lifestyleaanbieders om zich te presenteren voor het nieuwe sportseizoen. Voor elke aanbieder is een marktkraam beschikbaar waar zij zichzelf kunnen promoten. Daarnaast kunnen sportaanbieders een demonstratie geven op het hoofdpodium.

De Sport- en Lifestylemarkt is de aftrap van de Nationale Sportweek 2017. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel mensen in beweging te krijgen en te laten zien hoe gezond en leuk bewegen is. Sport in Dronten wil meewerken aan deze doelstelling door middel van het organiseren van de Sport- en Lifestylemarkt. De buurtsportcoaches van Sport in Dronten hopen zoveel mogelijk sport- en lifestyleaanbieders te verwelkomen op vrijdag 8 september om gezamenlijk de Nationale Sportweek 2017 en het nieuwe sportseizoen in te luiden.

U kunt zich aanmelden via de volgende link:

https://nl.surveymonkey.com/r/sportlifestylemarkt2017