Maand van de Watersport in volle gang!

Na een succesvolle Maand van de Watersport vorig jaar, is ook mei 2018 in Flevoland weer uitgeroepen tot Maand van de Watersport. De hele maand kunnen inwoners én bezoekers van Flevoland gratis, of met een leuke korting allerlei watersporten zien, uitproberen en beleven.

De Maand van de Watersport werd zaterdag 28 april afgetrapt met de KNRM Reddingsboot dag in Lelystad en kinderen konden de hele meivakantie (vroeg of laat) leren zeilen bij de Randmeren in Biddinghuizen. In heel Flevoland barst het in de maand mei van de activiteiten voor jong en oud.

Ga de uitdaging aan en leer waterskiën, suppen, zeilen of surfen. Het maakt niet uit of je een echte watersporter bent of niet, voor iedereen valt er wel wat te beleven op en aan de Flevolandse wateren. Het complete aanbod van activiteiten en acties vind je op www.maandvandewatersport.nl.

Het weekend van zaterag 19 mei zijn er veel watersportactiviteiten. De hele familie kan zijn hart ophalen bij de waterstormbaan van Flevonice of lekker gaan varen in combinatie met een picknick of BBQ op een eiland van Sylfe Zeiltochten. Voor meer actie kun je terecht bij de Open dag Extreme Sports van Sail Today. En ook dit weekend kun je weer volop waterskiën en wakeboarden tegen een leuke korting bij Cable Park Almere. Kijk je liever, dan is de Vuurtoren Race tijdens de Urkerdag op Urk een geweldig spektakel.

Ook de rest van de maand vinden er bij verenigingen en bedrijven door heel Flevoland diverse watersportactiviteiten plaats die je gratis of met een leuke korting kunt uitproberen. Zo kun je in Zeewolde parasailen, in Biddinghuizen Flying Lunar Tuben achter een boot, en in Almere waterfietsen op de Noorderplassen. In Lelystad wordt op 25 mei een kano-clinic gegeven voor iedereen die wil kennismaken met kanoën. Genoeg te doen en zien dus.

Ga voor het complete aanbod naar www.maandvandewatersport.nl.