Wethouder van Amerongen geeft aftrap voor (S)Cool Sport 2018

Op vrijdag 26 januari jl. is het eerste (S)Cool Sport boekje uitgereikt aan alle leerlingen uit groep 4 van basisschool De Wingerd in Biddinghuizen. Zo opende wethouder Ton van Amerongen officieel de inschrijvingen (S)Cool Sport voor 2018. Het project (S)Cool Sport is een initiatief van de buurtsportcoaches van Sport in Dronten en biedt alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 uit Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten de mogelijkheid om kennis te maken met veel verschillende sporten in de gemeente Dronten. De kinderen kunnen zich hier voor inschrijven tot 16 februari 2018. 

Er kan dit jaar gekozen worden uit 81 cursussen die allemaal georganiseerd worden door de verschillende sportaanbieders binnen de gemeente Dronten. Naast de bekende sporten als voetbal, korfbal en hockey, worden er dit jaar ook nieuwe sporten aangeboden zoals padel bij ATC Dronten en schaatsen bij Leisure World. Tijdens deze cursussen maken de kinderen vrijblijvend kennis met de sport(en) van hun keuze, waarna ze kunnen beslissen of zij lid willen worden van de vereniging. De meeste cursussen vinden plaats in de maanden maart en april, met uitzondering van de activiteiten die op het water plaatsvinden in mei en juni.

Aanmelden voor (S)Cool Sport kan tot en met 16 februari 2018 via onderstaande link: www.surveymonkey.com/r/scoolsport2018 of via www.sportindronten.nl/scoolsport