Beursvloer

Beursvloer

  • Datum 21 november 2018
  • Tijd 18:00
  • Locatie Meerpaal - Dronten

De Beursvloer Dronten krijgt, in navolging van een succesvolle eerste editie vorig jaar, een tweede editie op woensdag 21 november a.s. Op het binnenplein van De Meerpaal kunnen bedrijven, organisaties en verenigingen tussen 18.00 uur en 19.00 uur wederom matches maken en onderhandelen. De inschrijving hiervoor is deze week geopend. 

De Beursvloer Dronten is een maatschappelijk evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Het doel is dat maatschappelijke organisaties gesteund worden door bedrijven in ruil voor een tegenprestatie.

Tijdens de Beursvloer kijken partijen wat ze voor elkaar kunnen betekenen en worden er volop matches gemaakt. Kennis, kunde, menskracht en middelen worden gedeeld. Bij een match biedt de maatschappelijke organisatie een tegenprestatie aan. Vraag en aanbod vinden elkaar zonder dat er een euro aan te pas komt! Het ouderwetse handjeklap is hier de vuistregel.

Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer of wilt u als bedrijf goodwill kweken in Dronten? Vindt u het leuk om eens te netwerken met stichtingen en verenigingen? Meld u dan aan via www.beursvloerdronten.nl.

 

Naar volledig overzicht