SuperHeroRun

SuperHeroRun

  • Datum 27 september 2020
  • Tijd 10:00
  • Locatie Biddinghuizen
De SuperHeroRun is een speciale editie van Mud Masters. Het is geen wedstrijd maar een family obstacle run voor superhelden en hun sidekicks. Tijdens deze heldendag trotseren de teams in superhelden outfits samen het modderige landschap vol hindernissen en uitdagende obstakels. Er is een stormbaan van 3 kilometer en 5 kilometer. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk heel veel modder. Om ervoor te zorgen dat alle superhelden moe maar voldaan over de finish komen, zijn er hindernissen voor iedereen. 

Omdat superhelden altijd bereid zijn hun eigen leven op het spel te zetten om anderen te helpen, hebben de deelnemers een speciale missie. Ze gaan proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor kwetsbare kinderen in Nederland. Het goede doel mogen ze zelf kiezen.

Tickets voor de SuperHeroRun zijn verkrijgbaar via www.superherorun.nl. Bij aankoop van de tickets wordt er direct een sponsorpagina voor het superheldenteam aangemaakt, zodat er gelijk kan worden gestart met het inzamelen van geld.  Aan de SuperHeroRun mag iedereen vanaf 6 jaar meedoen.
Naar volledig overzicht