Winterfestival

Winterfestival

  • Datum 21 december 2019
  • Tijd 17:00
  • Locatie Wisentbos - Dronten

Op zaterdag 21 december as. organiseert XL De Ateliers, drijvende kracht achter het WijLand Festival, voor het eerst een (kleine, intieme) winter editie. In een mooie sfeervolle setting kun je deze dag genieten van een gezellig kampvuur, winterdranken, goulash en uiteraard een mooi programma met vertelvoorstellingen en goede muziek.

Alle activiteiten en de toegang tot het terrein zijn gratis, je bent vrij om een bijdrage te geven als je dat wenst. We kunnen dit aanbieden door de ondersteuning die we krijgen van onze partners;  je vind ze onderaan deze pagina. 

 

Overzicht activiteiten:

  • Wintervertelling - Twee oude volksverhalen-vertellers trekken door het land. En precies op winteravond, 21 december, komen ze terecht in een bos... hét bos.... Hun verhalen ademen een diepe waarheid... Als zij beginnen te vertellen stoppen paarden met draven, houdt de wind op met waaien … en staat de wereld voor even stil ….Harro van Lien en Maarten Bootsma nemen u mee naar een plek, een verhaal, die diepe sporen in je ziel achterlaat.  
  • GertSpeelt - Een oude bekende van het WijLand Festival, GertSpeelt, verzorgt vandaag twee vertellingen in de Bedoeïentent. Verwacht weer sfeervolle, spannende en boeiende verhalen van deze rasverteller. 
  • De bank - Neem tijd voor een goed gesprek! Zomaar, tussendoor, is er op het festivalterrein een plek om met iemand die je niet kent een goed gesprek te voeren. Er staat een bank en een rad met woorden als: kiezen, grenzen, stilte, luiheid en vrijheid. Jij draait aan het rad en het woord waar de pijl op wijst is het onderwerp van gesprek. Laat je verrassen!
  • Eten & Drinken - Tijdens het winterfestival eet je uiteraard bij ons, de keuze is simpel,  de smaak uitmuntend.  We bieden je  traditioneel bereide goulash, heerlijke broodjes warme worst en voor boven het kampvuur marshmallows om te roosteren. Ons aanbod aan drank bestaat uit lekkere warme chocomelk en gluhwein, ambachtelijk Praght biertjes en uiteraard koffie en thee. 
  • Muziek - verdeeld over de dag hebben we meerdere muziekoptedens, binnenkort meer informatie over de verschillende optredens

 

Voor meer informatie over dit evenement bezoek je de website: www.xldeateliers.com/winterfestival

 

Naar volledig overzicht