Expo Aeres Hogeschool

Expo Aeres Hogeschool

  • Datum Vanaf: 11 februari 2019
  • Tijd 15:00
  • Locatie Dronten

De Stichting Kunstraad Dronten (SKD) stelt zich ten doel om de inwoners van Dronten en daarbuiten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met kunst. Hiervoor richt de SKD diverse exposities in met zowel kunstenaars uit de regio als ver daarbuiten.
Voor deze nieuwe expositie in de de buitenschil van de Aeres Hogeschool Dronten.heeft de SKD de volgende kunstenaars geselecteerd:

Ferdi de Bruijn, Klokken en LED-objecten – Dronten
Ferdi de Bruijn ontwerpt en produceert al ruim 25 jaar woonaccessoires. Begin 2003 is hij gestart met een langgekoesterde wens om te gaan schilderen. Het opvallendste aan zijn werk is dat hij weinig schilderijen maakt, maar zich meer toelegt op unieke functionele kunst.
Hij maakt voornamelijk klokken en lichtobjecten. Hij bedenkt, schildert en produceert ieder object eigenhandig in zijn atelier in Dronten en vindt het moeilijk om een goede balans te vinden om zijn tijd te verdelen tussen ontwerp en productie. Ieder lichtobject en elke klok is uniek


René Spanjersberg, Schilderijen – Biddinghuizen
In het werk van René Spanjersberg tref je vele verschillende vormen en stijlen aan. Hij wil zich niet binden aan een bepaalde stijl, maar is geïnteresseerd in vele stijlsoorten van figuratief tot abstract, van landschappen tot naïeve kunst.
Op de kunstacademie was zijn interesse in hoofdzaak gericht op boetseren en tekenen. Na de academie is hij in het bedrijfsleven gaan werken, heeft hij vervolgens eigen bedrijven gehad, waardoor er voor tekenen geen tijd meer was. Pas op latere leeftijd is hij weer gaan tekenen en schilderen.

Kijk op de website, www.kunstraaddronten.nl voor informatie over al onze exposities.

 

 

Naar volledig overzicht