SKD Expo

SKD Expo

  • Datum Vanaf: 15 juni 2019
  • Tijd 09:00
  • Locatie Meerpaal - FlevoMeer
Beeldend kunstenaars Juliët Kalter en Ben Marsman zijn werkzaam in een en hetzelfde Atelier gevestigd aan de Venestraat 18 te Kampen. Daar werken zij in opdracht en maken autonoom werk. De technieken en materiaalkeuze laten zij afhangen van wat het beeld “vraagt” denk hierbij aan schilderen, mozaïek, ruimtelijke objecten, fotografie, tekenen en digitale bewerking. Tien jaar geleden zijn Ben en Juliët gestart met het maken van gezamenlijke kunstwerken. De werken en de interactie tussen beiden resulteert in kunstwerken waar Juliët en Ben samenkomen in een “wereld van verbeelding”.
U als toeschouwer bent onderdeel van deze wereld, de beelden zijn dusdanig van aard dat er door de kijker nog genoeg valt in te vullen. Wellicht leidt dat voor u weer tot hele andere associaties en inzichten.

Ben Marsman
Hij is in 1971 geboren in Kampen, Nederland. Daar studeerde hij in 1996 af aan de “Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens”. Tijdens zijn studie is hij  werkzaam geweest op de ontwerpafdeling van “Het Natuurhistorisch Museum van Bern” in Zwitserland. De daar opgedane ervaringen zijn van grote invloed op zijn huidige werk.
Hij schildert, tekent, fotografeert, maakt schaalmodellen, en werkt met digitale beeldbewerking. In zijn kunstwerken komen al deze disciplines samen.

Juliët Kalter
Juliet Kalter is in 1976 geboren in Kampen en heeft vanaf haar vroegste jeugd getekend.
Haar opleiding en werkervaring zijn divers. Nadat zij haar opleiding HBO-Communicatie had afgerond, is zij bijna tien jaar werkzaam geweest in de makelaardij. Na een carrière bij de politie besloot zij in 2004, na de geboorte van haar oudste dochter haar hart te gaan volgen. Haar passie is zij professioneel gaan uitdiepen en startte in 2010 haar eigen onderneming. Op dit moment schildert Juliët dagelijks in haar atelier (Atelier “EenTwee”) en geeft zij diverse keren per week schilderles aan enthousiaste cursisten. Haar werk is al diverse keren te zien geweest in exposities in binnen- en buitenland.


Kijk op de website, www.kunstraaddronten.nl voor informatie over al onze exposities..
Naar volledig overzicht