SKD Expo

SKD Expo

  • Datum Vanaf: 15 maart 2019
  • Tijd 09:00
  • Locatie Meerpaal - FlevoMeer

De Stichting Kunstraad Dronten (SKD) stelt zich ten doel om de inwoners van Dronten en daarbuiten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met kunst. Hiervoor richt de SKD diverse exposities in met zowel kunstenaars uit de regio als ver daarbuiten. Voor deze nieuwe expositie in de FlevoMeer Bibliotheek Dronten heeft de SKD de volgende kunstenaars geselecteerd:

Lidy Ponte maakt beelden en wandobjecten. Beweging, houding en passie van sporters en musici inspireren haar, ook maak ze beelden van dieren. Lidy werkt met verschillende materialen maar gebruikt de laatste jaren vooral veel ijzerdraad. Het is een uitdaging voor haar om met eenvoudig materiaal, karakteristieke houdingen uit te beelden, soms met kleur voor een andere uitstraling.

Erwin van der Linde is geboren in Amsterdam en nu wonend in Dronten. Hij heeft een workshop bijgewoond bij kunstschilder Henk Nijenhuis en heeft al schilderend een eigen stijl gecreëerd. Erwin beeldt zijn interesse in muziek uit in schilderijen, het liefst met een abstracte kijk hierop. Alle kunstwerken worden uitgevoerd met acrylverf.

Naar volledig overzicht