SKD Expo

SKD Expo

  • Datum Vanaf: 10 december 2019
  • Tijd 09:00
  • Locatie Meerpaal - FlevoMeer

De Stichting Kunstraad Dronten verzorgt in de FlevoMeer Bibliotheek Dronten en De Meerpaal een expositie.  Voor deze nieuwe expositie in de FlevoMeer Bibliotheek 2 etage en Serviceplein De Meerpaal heeft de SKD de volgende kunstenaars geselecteerd:

Marjen Blanken exposeert met beelden in steen, ze werkt het liefst met middelharde steen, zoals Albast en Serpentijnsoorten. Ze is autodidact en heeft veel workshops gevolgd om zo haar techniek te verbeteren. Het driedimensionaal werken met steen vindt ze fascinerend. Het is voor haar een uitdaging om van een ruwe steen een aaibaar beeld te maken. Haar beelden zijn meestal gestileerd figuratief. Soms werkt ze vanuit een geschetst ontwerp maar ze kan ook geïnspireerd worden door de vorm van de steen.
 
Aad Gordijn tekent en schildert sinds zijn vroege jeugd. Na beëindiging van zijn werk in de grafische industrie stortte hij zich geheel op schilderen en beeldhouwen en is bezig aan een grote inhaalslag op het creatieve vlak. Hij werkt tweedimensionaal in olieverf, acryl, aquarel, gouache en airbrush en maakt sinds kort ook steeds meer computer art. In driedimensionaal in hout, steen en chamotte. Zijn thema’s zijn klassiek: het portret, het naakt, het kind, het dier en het landschap.


Naar volledig overzicht