Koren in De Ark

Koren in De Ark

  • Datum 19 januari 2019
  • Tijd 19:00
  • Locatie De Ark - Dronten

Het Nederlands Concert Mannenkoor (NCM) en het Christelijk Mannenkoor Dronten (CMD) geven zaterdag 19 januari om 19.30 uur een nieuwjaarsconcert in kerkcentrum De Ark aan De Oost in Dronten. Medewerking wordt verleend door sopraan Judith Sportel.  Vaste begeleiders van het NCM zijn Jan Lenselink (vleugel) en André van Vliet (orgel). De kerk  is open om 19.00 uur.

Het NCM, dirigent Jimco Zijlstra, bestaat uit ruim 100 zangers die uit geheel Nederland komen. Het repertoire bestaat naast religieuze liederen, spirituals en klassieke werken, ook uit gedeelten van opera’s, musicals en andere vormen van lichte muziek. 

Het CMD, dirigent Peter Speek, heeft ca. 60 leden en brengt hoofdzakelijk Nederlandstalige geestelijke muziek, afgewisseld met meer klassieke werken van Schubert en Händel, Engels- en Nederlandstalige negrospirituals en volksliederen. Judith Sportel is een veel gevraagde soliste.

Toegangskaarten a €12,50, zijn te verkrijgen bij, boekhandel Vorster De Redepassage 5 en Primera De Redepassage 14  in Dronten, bij leden van beide koren, aan de deur van het Kerkcentrum (indien nog voorradig) en via de sites van de koren. 

 

Naar volledig overzicht