’t Schaep met de 5 Pooten

’t Schaep met de 5 Pooten

  • Datum 26 maart 2019
  • Tijd 20:15
  • Locatie Meerpaal - Dronten
(try-out op 26 en 27 maart)
 

Wat is er nou Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Miljoenen mensen leefden zowel in 1969 als in 2006 mee met de sores van Doortje, Kootje, Lukas, Lena, Riek, Arie en Opoe. Zowel de oorspronkelijke televisieserie van Eli Asser als de succesvolle series van de afgelopen jaren smaakten naar meer. Daarom is er nu de gloednieuwe musical vol Amsterdamse gein en onvergetelijke melodieën. De Meerpaal heeft de primeur want de musical speelt als eerste in Nederland in Dronten.

In de musical gaan we nog één keer terug naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende, hilarische stamgasten. Nog één keertje zien we kroegbaas Kootje de Beer, zijn maat Lukas, buurvrouw Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof in een nieuw, fris verhaal van Raoul Heertje. Weer wordt er teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Oude vetes worden bijgelegd, nieuwe vetes zien het licht. Ze hebben al eeuwenlang mot, maar kunnen nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om elkaar te helpen niewaar.

’t Schaep met de 5 Pooten, met o.a. Jeroen van Koningsbrugge als Kootje en Eva Van der Gucht als zijn buurvrouw Doortje, is genieten van tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever.

Reserveren
De voorstelling komt op dinsdag 26 en woensdag 27 maart naar De Meerpaal in Dronten. Kaarten voor de voorstelling kosten € 30,00. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 
 
Naar volledig overzicht