Premiere avond

Premiere avond

  • Datum 25 mei 2018
  • Tijd 20:00
  • Locatie Meerpaal - Dronten

Het nieuwe theaterseizoen is in aantocht en de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe theaterprogrammering. Ook dit jaar is het weer mogelijk Meerpaalpashouder te worden, waardoor theaterliefhebbers met korting naar het theater kunnen. Met de Meerpaalpas genieten theaterliefhebbers van veel voordelen. Zo kunnen alléén Meerpaalpashouders gebruikmaken van de voorverkoop met maar liefst 10% extra korting.

Naast de voorverkoop ontvangen Meerpaalpashouders € 2,50 korting op bijna alle theatervoorstellingen en krijgen ze voorafgaand aan een theatervoorstelling een gratis kopje koffie of thee. Daarnaast is de pas ook te gebruiken voor korting op bioscoopkaartjes. Theaterliefhebbers die de Meerpaalpas vóór 25 mei aanschaffen, kunnen ook gratis tickets bestellen voor de premièreavond. Let op: vol = vol.

Premièreavond
De Meerpaal trakteert op vrijdag 25 mei op een avond boordevol amusement. Om 20.00 uur start te avond en krijgt het publiek een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen. ”In de Grote Zaal verzorgen artiesten korte optredens. Daarnaast worden er verschillende trailers getoond van voorstellingen die in het nieuwe seizoen te zien zijn”, aldus de programmeur van De Meerpaal. Theaterliefhebbers die nog geen pashouder zijn, kunnen zich registreren via de kassa van De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl/meerpaalpas. Na registratie kunnen ze zich direct aanmelden voor de Premièreavond.

Naar volledig overzicht