Digisterker

Digisterker

  • Datum 25 oktober 2018
  • Tijd 10:00
  • Locatie FlevoMeer Bibliotheken

De overheid werkt steeds meer digitaal en met een persoonlijke DigiD. Of het nu gaat om het aanvragen van zorg of huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing of om het zoeken van werk. Ook de aankondiging van het verdwijnen van de ‘blauwe envelop’ heeft bij mensen veel onrust veroorzaakt. Om iedereen te helpen om wegwijs te worden in deze nieuwe situatie wordt vanaf donderdag 18 oktober vier weken lang de gratis cursus Werken met de elektronische overheid gegeven in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Deze cursus wordt georganiseerd met medewerking van SeniorWeb Dronten.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van anderhalf uur. Het is geen internetcursus, er wordt dus enige digitale ervaring verwacht van de deelnemers. Tevens dient u in het bezit te zijn van een e-mailadres.

De cursus start op donderdag 18 oktober 2018. Er zijn 2 instapmomenten, vanaf les 1 of pas vanaf les 2. In de eerste les wordt er een DigiD aangemaakt. Als u al een DigiD heeft, kunt u instappen vanaf les 2. Het tweede deel van de cursus begint op 25 oktober. De lestijden zijn van 10.00 tot 11.30 in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Cursisten kunnen zich aanmelden via de balie, of via www.flevomeerbibliotheek.nl. De lessen zijn gratis.

Zie voor meer informatie over Digisterker ook: www.digisterker.nl Iedereen is uitgenodigd voor deze praktische cursus in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen op donderdag 18, 25 oktober en 1, 8 november 2018.

 

Naar volledig overzicht