Seniorenconsult

Seniorenconsult

  • Datum 30 mei 2018
  • Tijd 10:30
  • Locatie Gemeentehuis

Bewegen en een gezonde leefstijl is voor iedereen van belang. Om senioren te helpen de juiste weg te vinden naar het beweegaanbod in de gemeente Dronten is er het Seniorenconsult. Iedere laatste woensdag van de maand van 10.30 tot 11.30 uur is een buurtsportcoach aanwezig in het gemeentehuis in Dronten om senioren te helpen bij het vinden van passende sport- en beweegactiviteiten.

De buurtsportcoaches zijn ook in 2018 weer begonnen met een vast contactmoment waarbij men advies kan krijgen over sport- en beweegactiviteiten passend bij hun persoonlijke voorkeuren. Door een persoonlijk gesprek en een lijst van alle bestaande sportaanbieders in de gemeente Dronten wordt samen met een buurtsportcoach gekeken of er activiteiten zijn die geschikt zijn om aan mee te doen. Het consult is er iedere laatste woensdag van 10:30 tot 11:30 uur in het gemeentehuis. Het is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Ook in Swifterbant en Biddinghuizen komt er in 2018 een maandelijks contactmoment.

Voor meer informatie over het gratis Seniorenconsult kan men binnen lopen tijdens een consult of contact opnemen via 06-30995155 of via mail: a.warners@meerpaal.nl

Naar volledig overzicht