Aanmelding (S)Cool Sport 2018 voor sportaanbieders geopend

Aanmelding (S)Cool Sport 2018 voor sportaanbieders geopend

In 2018 organiseren de buurtsportcoaches weer het project (S)Cool Sport. De kans voor alle sportaanbieders in de gemeente Dronten om hun sportaanbod te promoten! Alle lokale sportaanbieders kunnen zich tot 8 december in schrijven.

(S)Cool Sport is een project waarbij de kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 in de gemeente Dronten kennis kunnen maken met een groot aanbod aan verschillende sporten. Op deze manier kunnen ze ervaren of de gekozen sport bij hun past. Dit project is een kans voor een sportaanbieder om het (sport)aanbod onder de aandacht te brengen. Een positief gevolg is dat de sportaanbieder hier nieuwe leden aan over kan houden.

In januari 2018 zullen de kinderen van groep 3 tot en met groep 8 de ‘groene boekjes’ op school uitgedeeld krijgen. In de periode van februari tot juni hebben de kinderen de mogelijkheid om de gekozen kennismakingslessen te volgen. 

Afgelopen jaar hebben ruim 300 kinderen één of twee keuzes gemaakt uit een van de 91 aangeboden kennismakingslessen.

De sportaanbieders kunnen zich aanmelden via de website van Sport in Dronten. In de aanmeldprocedure geeft de sportaanbieder aan wanneer en waar de kennismakingslessen plaats vinden.