Burgemeester Gebben opent eigen tafel in bibliotheek Dronten

Burgemeester Gebben opent eigen tafel in bibliotheek Dronten

Op maandag 30 september komt burgemeester Jean Paul Gebben om 11.00 uur zijn eigen tafel openen in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Aan de hand van deze tafel kan iedereen onze nieuwe burgemeester beter leren kennen.

Op deze kennismakingstafel liggen de favorieten van burgemeester Gebben. Denk aan boeken, muziek, mooie plekken in binnen- en buitenland, series en films. Maar ook boeken over zijn hobby’s en favoriete vrijetijdsbestedingen. Een mooie mix om een goed beeld te krijgen van wie nu eigenlijk het gezicht is van onze gemeente. Neem een kijkje op deze tafel en lees of bekijk een van zijn favorieten.

Op woensdag 16 oktober is burgemeester Gebben weer te gast in de bibliotheek. Deze avond organiseert de Stadmakerij een kennismakingsgesprek met als thema ‘de eerste 100 dagen van…’. Ze gaan in gesprek met de burgemeester over zijn ervaringen tijdens de eerste 100 dagen van zijn nieuwe baan. Hoe goed kent hij Dronten nu en wat ziet hij graag gebeuren of juist veranderen? Ook het publiek kan vragen stellen. De gratis kaarten voor deze avond zijn op te halen bij het Serviceplein of via www.flevomeerbibliotheek.nl