De Meerpaal nodigt bezoekers uit om te komen proefzitten

Vanaf komend weekend zijn alle stoelen in de Kleine Zaal van De Meerpaal vervangen voor splinternieuwe stoelen. “De huidige stoelen hebben we sinds 2005 en waren hard aan vervanging toe”, aldus Rien van de Belt, gebouwbeheerder van De Meerpaal. Tijdens het actieweekend van 28 tot en met 30 december nodigt De Meerpaal haar bezoekers uit om het nieuwe comfort van de stoelen te ervaren. 

“We hebben echt voor kwaliteit en comfort gekozen, dus de theater- en bioscoopbezoekers gaan het verschil zeker merken”, lacht Rien van de Belt. Bezoekers worden tijdens het actieweekend van harte uitgenodigd om het comfort van de nieuwe stoelen uit te proberen en ontvangen bij aankoop van een filmticket* een kortingsbon van € 2,- voor een volgend bioscoopbezoek. De korting is te verzilveren van 7 januari tot en met 3 februari 2019 in De Meerpaal en is alleen geldig op reguliere films.

 * De actie geldt alleen in het actieweekend en geldt op gekochte filmtickets voor de Kleine Zaal.

 

Reserveren
Kaarten voor films kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.