Foto-expositie en -wedstrijd in gemeente Dronten

Foto-expositie en -wedstrijd in gemeente Dronten

De gemeente Dronten heeft zoveel mooie en bijzondere gebouwen, straten, pleinen en parken endaarom wordt iedereen uitgedaagd om die vast te leggen en mee te doen aan de fotowedstrijd ‘Take a shot’. Foto’s kunnen t/m 30 april worden ingestuurd.

De ondernemers van stadcentrum SuyderSee zijn benieuwd welke plekken aansprekend zijn, welke plekken uniek zijn of emotie losmaken. Welke plekken en gebouwen maakt de Drontenaar trots? Leg dat vast op de zogenaamde gevoelige plaat en stuur in via de website www.suydersee.com. Via een speciale pagina kan men het deelnameformulier invullen en de foto uploaden. Op deze pagina kan men ook gemakkelijk de voorwaarden bekijken over de pixels en formaten waar de foto aan moet voldoen. Van belang is dat er een staande foto wordt gemaakt in de gemeente Dronten. Dat kan zijneen mooie plek in Biddinghuizen, Dronten, Ketelhaven of Swifterbant. De actie ‘Take a Shot!’ geeftiedereen de kans om hieraan mee te doen. Dat kan dus met een telefoon of met super professionele apparatuur.

De beste foto’s verdienen een plek in de expositie ‘Take a look!’ in stadscentrum SuyderSee vanvrijdag 17 mei t/m zaterdag 15 juni 2019. De beelden in deze expositie worden beoordeeld door een vakjury én door het publiek en daarmee maakt men kans op € 500,of zelfs € 1.000,- cash als men beide prijzen weet te winnen. Het publiek kan tijdens de expositieperiode stemmen via de link die opde website en op Facebook staat en maakt daardoor kans op € 100,- cash!

Genoeg redenen om een ‘shot’ te nemen van het mooie Dronten en een ‘shot’ te wagen om een mooie prijs in de wacht te slepen! Dus...kom van de bank af en laat zien welke plek in de gemeenteDronten volgens jou de volle aandacht verdient!