Mama Café Biddinghuizen enthousiast ontvangen

Mama Café Biddinghuizen enthousiast ontvangen

Op woensdag 7 februari ging het Mama Café in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen van start. Na de feestelijke opening met beschuit met muisjes konden de aanwezige moeders meedoen aan een workshop Babymassage. 

Het eerste Mama Café werd enthousiast ontvangen. Moeders waren onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar en met de organisatoren in gesprek, terwijl hun kinderen heerlijk aan het spelen waren met al het speelgoed. Na beschuit met muisjes en een woordje van Marije Vos van Home-start Dronten en Annie van Tilburg, konden de moeders samen met hun kind deelnemen aan de workshop Babymassage, gegeven door Filia van massagepraktijk Imagine. Zij liet een aantal massagetechnieken zien en gaf praktische tips over hoe je korte massagemomenten kunt inpassen in je dag.

“Ik ben erg blij met deze opkomst”, zegt Aysegul Genç van FlevoMeer Bibliotheek. “We hopen dat het Mama Café een begrip wordt in Biddinghuizen. Een plek waar zowel mama’s als papa’s elkaar ontmoeten en ervaringen delen.” Marije Vos vult hierop aan: “Uit ervaring weet ik hoe fijn het is om in contact te komen met andere vaders en moeders. Ik ben dan ook blij dat we nu ook een maandelijks Mama Café in Biddinghuizen gaan organiseren.” Het volgende Mama Café vindt plaats op woensdag 7 maart van 9.00 tot 10.30 uur. Ook vaders, opa’s en oma’s zijn welkom!

Na het succes van het Mama Café in Dronten beginnen er in 2018 ook Mama Cafés in Biddinghuizen en Swifterbant. Op vrijdag 16 februari wordt het Mama Café in Swifterbant geopend.