Onze Dorpskwis Dronten zoekt creatieve geesten.

Onze Dorpskwis Dronten zoekt creatieve geesten.

De voorbereidingen van de 2eeditie van Onze Dorpskwis Dronten zijn inmiddels alweer in gang gezet. Hoewel de avond van de Dorpskwis pas op 21 september 2019 is heeft het bestuur de eerste vergadering er alweer op zitten.

Na de succesvolle eerste editie “staat het evenement” en weet het bestuur welke zaken opgepakt moeten worden. Daarom weet het bestuur uit eigen ervaring dat er veel tijd gaat zitten in het maken van het kwisboek. Een deel is al klaar maar voor een aantal categorieën worden nog creatieve geesten uit alle drie de kernen van de gemeente gezocht! Vind je het leuk om vragen te bedenken of foto’s te maken voor de vragen? Dan zijn we op zoek naar jou!. Ook zijn nog 1 of 2 bestuursleden van harte welkom.

Vind je het leuk om de PR & Communicatie voor Onze Dorpskwis te verzorgen? Of help je graag mee om sponsors te werven? Meldt je dan aan via secretaris@onzedorpskwis.nl.

Teams kunnen zich inschrijven vanaf de kick-off tot en met de instructiemiddag. De data van deze beide dagen worden later bekend gemaakt. Maar de datum van 21 september 2019 kan alvast in de agenda of op de kalender gezet worden! 

Het bestuur wenst alle teams al bij voorbaat succes met het opletten op “alles wat beweegt en er gebeurt in de gemeente”!