Presentatie Monumenten Magazine tijdens Open Monumentendag

Presentatie Monumenten Magazine tijdens Open Monumentendag

Tijdens de Open Monumentendag 2017, zaterdag 9 september as., wordt het gloednieuwe Monumenten Magazine van Dronten gepresenteerd. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om van 15.30 tot 16.00 uur aanwezig te zijn tijdens deze presentatie in het Grand Café van De Meerpaal. 
 
De afgelopen maanden heeft een team van ontwerpers, journalisten en fotografen hard gewerkt aan de totstandkoming van een Monumenten Magazine over het culturele erfgoed van de gemeente Dronten. Het resultaat, een glossy magazine met daarin achtergrond informatie, mooie beeldreportages en interviews, wordt zaterdag as door wethouder Ton van Amerongen gepresenteerd in De Meerpaal. De Meerpaal is wellicht een van de bekendste monumenten die in het magazine behandeld worden. Na de overhandiging van het eerste exemplaar verzorgt Rien van de Belt een rondleiding.  Als gebouwenbeheerder kent hij De Meerpaal als geen ander en hij kan veel vertellen over het ontstaan van De Meerpaal, het ontwerp en de verschillende functies die het pand heeft. De rondleiding start om 16.00 uur en duurt ca. 1 uur.

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd bij de presentatie en rondleiding aanwezig te zijn. Het magazine is uiteraard aanwezig en kan kosteloos worden afgehaald. Vanaf maandag 11 september is het magazine onder andere gratis af te halen bij het VVV infopunt op het serviceplein en bij de receptie van het gemeentehuis. Overige distributiepunten staan vanaf maandag as. vermeld via www.dronterland.nl.