Speciale oproep voor Beatlesfans

Speciale oproep voor Beatlesfans

Bent u fan van The Stones of The Beatles? Zet dan 25 oktober in uw agenda. Er vindt dan een heuse muzikale battle plaats. Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: koopt u een kaart voor het Stones- of Beatlesvak?

In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon.

Tijdens de voorstelling worden ook verhalen van Nederlandse betrokkenen verteld bij de legendarische optredens die zowel The Rolling Stones als The Beatles in ons land gaven. De Stones in het Kurhaus, wat hen mede daardoor wereldwijde roem en het imago van grootste rock ‘n’ roll band ter wereld opleverde, en de Beatles in de Veilinghal te Oostblokker, voorafgegaan door een hectische tocht door de Amsterdamse grachten.

Op dit moment zijn er 63 kaarten verkocht in het Stones-vak en 20 kaarten voor het Beatles-vak. Een speciale oproep voor The Beatlesfans: verenigt u!