Speciale voorpremière van de film ‘Ralph Breaks The Internet’

Speciale voorpremière van de film ‘Ralph Breaks The Internet’

Op zondagmiddag 9 december is de voorpremière van ‘Ralph Breaks The Internet’ te zien in De Meerpaal. In deze nieuwste animatiefilm van Disney gaan buitenbeentjes Ralph en Vanellope 'letterlijk' het internet op en surfen ze van het ene spannende en komische avontuur naar het volgende, maar is hun vriendschap wel bestand tegen de druk van deze dynamische digitale wereld? Of raakt Ralph zijn beste vriend Vanellope kwijt? De film start om 13.45 uur en is alleen deze middag te zien voor een actieprijs van € 6,-.

Beste vrienden Ralph en Vanellope duiken in de wereld van het internet. Tijdens hun zoektocht op het oneindige en verrassende internet worden ze geholpen door de bewoners: de Netizens. Ze ontmoeten ook websiteondernemer Yesss, het hart en ziel van de trendsettende website 'BuzzzTube' en Shank, de onverschrokken coureur uit de stoere racegame Slaughter Race, een spel waar Vanellope zich eindelijk helemaal in thuis voelt. Dit tot grote zorg van Ralph, die bang is zijn beste vriend kwijt te raken.

Kaarten voor de film kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De kassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.