Speel mee met musici uit het Metropole Orkest

Speel mee met musici uit het Metropole Orkest

Droom jij ervan om te spelen in het Metropole Orkest? Op zaterdag 17 november vormen musici uit heel Flevoland een groot orkest in Metropole bezetting en als amateurmuzikant kun je hieraan meedoen. ’s Middags worden twee stukken ingestudeerd waarbij deelnemers in sectierepetities gecoacht worden door musici uit het Metropole Orkest. ’s Avonds is het concert op het Meerpaalplein onder leiding van dirigent Henk Heijink.

Het optreden van het Groot Flevolands Orkest is het eindpunt van de manifestatie ‘Water wordt Land’, een route waar bezoekers het verhaal van de Drontense polderpionier beleven aan de hand van verhalen, beeldende kunst, dans, theater en muziek in het kader van 100 jaar Zuiderzeewet. De twee stukken worden meerdere keren achter elkaar gespeeld.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar m.mud@meerpaal.nl voor 10 oktober aanstaande. Deelname is gratis. Vermeld je instrument en in welke muzieksleutel je leest. We verwachten dat je voldoende orkestervaring hebt of speelt op niveau B/C. In principe kunnen alle instrumenten meedoen (behalve zang en accordeon). Heb je vragen? Mariëlle Mud beantwoord ze graag! Tot ziens op 17 november!