Wisentbos Dronten bruist 3 drie dagen tijdens gratis WijLand Festival

Wisentbos Dronten bruist 3 drie dagen tijdens gratis WijLand Festival

Met 120 programma onderdelen van 48 verschillende artiesten en groepen, belooft het Wisentbos in Dronten in het weekend van 5 tm 7 juli weer een bruisende plek te worden. We groeien elk jaar in programma onderdelen, maar ook in bezoekersaantallen. Mede daarom hebben we besloten voor deze vierde editie de indeling van het festivalterrein aan te passen. En alhoewel het aanbod aan podia en speelplekken iets compacter is neergezet, hebben we toch meer ruimte kunnen creëren voor terrassen, intieme zitplekjes en looproutes.

Theater, muziek, vertelvoorstellingen, poëzie, goed eten, lekker drinken en een bijzondere aankleding van het festivalter- rein; dat is wat het WijLand Festival uniek maakt. Aan de ene kant is het programma vertrouwd, aan de andere kant willen we ook elke keer verrassen. Zo hebben we dit jaar bijvoorbeeld een echt circus op het festivalterrein, zij verzorgen dagelijks een voorstelling, maar ook workshops en doe-activiteiten voor kinderen. Naast het circus kunnen de jongsten genieten van poppenkast- en verteltheater en uiteraard mag de zweefmolenaar niet ontbreken. In totaal hebben we 58 onderdelen zeer geschikt voor kinderen (maar ook volwassenen).

Overdag is het WijLand Festival dan ook echt een familiefestival. ’s Avonds na 19.00 uur wordt de muziek wat opzwepender, hebben we voorstellingen voor volwassenen en verandert de samenstelling van de bezoekers. Van 18 tot 88 jaar genieten dan van sfeer, gezelligheid, mooie voorstellingen en natuurlijk de bijzondere locatie.

Kortom: het vierde WijLand Festival belooft weer een feest te worden dat je niet mag missen. Vertrouwd maar toch anders.